ChannelConnect sept 2018

PRESS RELEASE

For our English friends, click here for the translated article!

Erkende wifi-experts starten WiFi Wise

 “Is het tegenwoordig nog nodig dat zovele wifi-netwerken ondermaats presteren?”
Deze vraag krijgen oprichters van WiFi Wise maar al te vaak.
Het antwoord is “Nee”, maar waarom functioneren er dan zoveel slecht?…

‘Vroeger’ werden draadloze netwerken vooral ontworpen op basis van dekking/ bereik (en zelfs dat gaat nog vaak mis). Tegenwoordig moet een netwerk aan veel meer eisen voldoen en is het van belang om naast de dekking vooral te kijken naar de capaciteit van een netwerk. Wist je dat we gemiddeld ruim 6 draadloze apparaten per persoon bezitten, die verbonden moeten worden? In hightech-omgevingen ligt dit zelfs nog hoger!

Nu zou je natuurlijk je hele pand bomvol accesspoints kunnen hangen (wat helaas in sommige gevallen ook echt gebeurd) maar dat is zeker niet raadzaam. Het is niet alleen heel duur maar het zal je waarschijnlijk ook geen succesvol werkend netwerk opleveren. De accespoints mogen elkaar namelijk niet ‘in de weg zitten’. Om met alle wensen en eisen een goed werkend netwerk te ontwerpen, is er echt architecten werk nodig. En ja, die architecten bestaan!

Unieke expertise: Engelen en Hendrix zijn twee van de drie Nederlandse CWNE’s

Nederlandse Wi-Fi experts gaan de samenwerking aan.
Wereldwijd zijn er een kleine 300 Wi-Fi experts die merkonafhankelijk gecertificeerd zijn.
De meeste van hen zitten intern bij grote bedrijven zoals Cisco, Aerohive en Ruckus.
Nederland telt 3 van deze experts waarvan er nu 2 hebben besloten dat het tijd is voor verandering. Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix bundelen hun krachten en starten Wi-Fi Wise.

Problemen oplossen zit hen in het bloed, met jarenlange ervaring in binnen en buitenland gaan ze deze kennis en kunde nu gericht inzetten om ‘de wereld van Wi-Fi’ te veranderen. Problemen oplossen, hypermoderne Wi-Fi netwerken bouwen en vooral gemotiveerde IT-ers verder helpen. WiFi Wise is Authorised Learning Center (ALC) van CWNP. Hierdoor geven zij alle merkonafhankelijke Wi-Fi trainingen van CWNP, hier in Europa! Maatwerk Wi-Fi opleidingen is in overleg met klanten natuurlijk ook mogelijk.

Misschien nog wel belangrijker is ‘onze jeugd’. Zo gaat WiFi Wise zich inzetten voor een Wi-Fi curriculum op MBO’s en HBO’s, zodat scholieren ook weten hoe Wi-Fi werkt als ze na school in het bedrijfsleven starten. Verbazingwekkend maar waar, in het IT-onderwijs is er schijnbaar nog geen plekje gevonden voor Wi-Fi onderricht… onze huidige studenten weten zo goed als niets van Wi-Fi na het behalen van hun certificaat/diploma.

LEES ONS INTERVIEW IN DE CHANNEL CONNECT (klik hier)

 

Weten wat onze experts voor ú kunnen betekenen?

Maak kennis met Peter Paul en Raymond
www.wifi-wise.com
tel: 0850 188 699

consultancy, education, office

Contactdetails WiFi Wise BV

Veldstraat 29
NL-5815 CW Merselo
KvK 72736305
BTW NL859217978B01

Copyright © 2021 WiFi Wise BV| Privacy- & cookiestatement | Algemene voorwaarden | Website by Dai Dai Design