Skip to main content

WiFi-netwerken in een industriële omgeving

Met een goed draadloos netwerk voorkomt u downtime in de productie.

Alles en iedereen aangesloten

Beschikbaarheid (op alle mogelijke apparaten) en snelheid van het netwerk staan centraal in de industrie.

Met onze specialistische kennis bouwen we een goed werkend systeem met alle apparatuur die u als klant in bezit heeft. Devices als handscanners, tablets en terminals moeten werken en communiceren. Altijd. WiFi Wise zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk continu presteert in uw mobiele, veranderlijke omgeving.

Heeft u nieuw aan te schaffen apparatuur? WiFi Wise adviseert u graag, zodat u zeker weet dat de apparatuur goed functioneert in het netwerk én in relatie met de al aanwezige apparatuur.

Veiligheid en snelheid

Veiligheid voorop! De meeste ondernemingen willen een gescheiden netwerk voor de organisatie zelf en de klanten of gasten. Daarbij kan ook de gewenste snelheid worden bepaald per doelgroep. Voorbeelden zijn kassasystemen, administratie, gebouwbeheer en klanten/gasten. Zelfs particuliere en zakelijke bezoekers kunnen worden onderverdeeld.

Schaalbare maatwerkoplossingen

WiFi Wise bouwt een maatwerkoplossing waarmee u een hele tijd vooruit kunt en moeiteloos nieuwe apparatuur kunt toevoegen. En is er een keer een storing? Bel dan 24/7 het servicenummer.

De voordelen van WiFi Wise
  • 24/7 bereikbaar op het storingsnummer
  • Lopen met handheld? Geen dataverlies: overal dekking
  • Met onze meetapparatuur sporen we storingsbronnen op
WiFi Wise voor de industrie

Hulp nodig met uw WiFi-netwerk?

We helpen u graag verder!