Wij zijn WiFi Wise!

Aangenaam kennis te maken, we zijn Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix.

Wij zijn de WiFi guys

Peter Paul Engelen

The Dutch WiFi Fella
CWNE #86

Startte zijn IT-loopbaan bij Atos (voorheen Origin). Hij werkte later in Amerika voor Cisco als draadloos-netwerkexpert. Hij was in 2009 de eerste Nederlander met een CWNE-certificaat op zak. Maakte deel uit van een examencommissie waar hij vragen opstelde en evalueerde voor de modules CCNA Wireless en CCNP Wireless. Vanaf 2012 werkte hij voor Gecoda Networks aan grote wireless projecten in zowel Nederland als de VS.

Raymond Hendrix

MacGyver
CWNE #274 / CWNT

Begon zijn carrière bij het Ministerie van Defensie, waar hij ervaring op deed met complexe RF-systemen. Hier groeide bij hem de passie voor draadloze signaaltechniek. Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Hij vliegt geregeld de wereld over om bij grote evenementen tijdelijke netwerken te bouwen, zoals bij de Shell Eco Marathon. Raymond is gecertificeerd CWNT-trainer en geeft alle CWNP-trainingsmodules.

Certified Wireless Network Experts

Het CWNP®-programma (Certified Wireless Network Professional) is de wereldwijd erkende industriestandaard voor certificering en training op het gebied van draadloze netwerken. Natuurkundige kennis en de geldende protocollen en standaarden vormen de basis. CWNP’ers zetten niet in op het merk, maar op de techniek. Wie deze achtergrond kent, weet met elk gerelateerd product om te gaan. Het hoogste niveau van certificering is CWNE®: Certified Wireless Networking Expert. Daarvan zijn er wereldwijd maar 280, waarvan drie in Nederland waaronder Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix.

Als aanvulling op onze CWNP-certificering hebben we ons uiteraard ook uitgebreid verdiept in de merkspecifieke opties en werkwijzen. We zijn geregistreerd partner van o.a. Cisco, Aerohive, Ruckus Wireless en UBNT. Met deze complete set aan kennis zijn we in staat om u een oplossing te bieden die perfect past bij uw technische en budgettaire eisen.

Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix zijn CWNE-gecertficeerd
Contactdetails WiFi Wise BV

Veldstraat 29
NL-5815 CW Merselo
KvK 72736305
BTW NL859217978B01

Copyright © 2019 WiFi Wise | Privacy- & cookiestatement | Algemene voorwaarden | Website by Dai Dai Design