Skip to main content

Wij zijn WiFi Wise!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Raymond Hendrix en Jens van Meijel. Geen uitdaging is ons te gek. Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zijn de WiFi guys

Raymond Hendrix

CWNE® #274 / CWNT® / Ekahau instructor

Begon zijn carrière bij het Ministerie van Defensie, waar hij ervaring op deed met complexe RF-systemen. Hier groeide bij hem de passie voor draadloze signaaltechniek. Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Hij vliegt geregeld de wereld over om bij grote evenementen tijdelijke netwerken te bouwen, zoals bij de Shell Eco Marathon. Raymond is gecertificeerd CWNT-trainer en geeft behalve alle CWNP-trainingsmodules diverse andere wereldwijd erkende WiFi-trainingen.

Jens van Meijel

CWNA® / CWAP® / ECSE-T

Is opgeleid als ICT-beheerder, en heeft in die tijd bij Raymond stage gelopen. Inmiddels is Jens in dienst bij WiFi Wise en heeft hij diverse events meegedraaid. Rowwen Hèze bijvoorbeeld. Ook heeft hij wireless designs gemaakt bij Feyenoord. Jens is in 2020 jaar glansrijk geslaagd als CWNA® – Certified Wireless Network Administrator. Inmiddels is ook de titel CWAP® – Certified Wireless Analysis Professional, in zijn bezit. Hiermee is hij één van de 482 CWAP-ers in NL (bron 03/2021).

Certified Wireless Network Experts

Het CWNP®-programma (Certified Wireless Network Professional) is de wereldwijd erkende industriestandaard voor certificering en training op het gebied van draadloze netwerken. Natuurkundige kennis en de geldende protocollen en standaarden vormen de basis. CWNP’ers zetten niet in op het merk, maar op de techniek. Wie deze achtergrond kent, weet met elk gerelateerd product om te gaan. Het hoogste niveau van certificering is CWNE®: Certified Wireless Networking Expert. Daarvan zijn er wereldwijd maar 350, waarvan vier in Nederland waaronder Raymond Hendrix (bron 12/2019).

Als aanvulling op onze CWNP-certificering hebben we ons uiteraard ook uitgebreid verdiept in de merkspecifieke opties en werkwijzen. We zijn geregistreerd partner van o.a. Mist, Extreme, Aruba, Cisco, Ruckus Wireless en UBNT. Met deze complete set aan kennis zijn we in staat om u een oplossing te bieden die perfect past bij uw technische en budgettaire eisen.

Logo Mist
Logo Aruba
Logo Huawei
Logo Ubiquiti
Logo Fortinet
Logo Extreme
Logo Cisco
Logo Ruckus
Logo Mojo
Logo Xirrus
Logo Arista