Skip to main content

WiFi-netwerken in kantooromgevingen

All-wireless en Voice Over WiFi? Wij kunnen het!

Flexibel werken was nog nooit zo makkelijk

Tegenwoordig kunnen bijna alle apparaten moeiteloos en veilig op WiFi. De dure kabelbrei op bureaus en langs plinten is gelukkig niet meer nodig.

Met flexplekken kunnen uw medewerkers overal werken. De meest ideale oplossing is een ‘all wireless office‘. Interne verhuizingen waren nog nooit zo gemakkelijk. En niet onbelangrijk: de aanleg en het onderhoud van een all wireless kantooromgeving is zo’n 30% voordeliger dan een traditioneel bekabeld design.

Bij het ontwerp zorgen we ervoor dat u de beschikking, en de benodigde snelheid, hebt over het netwerk op elke gewenste plek. Ook creëren we waar nodig samen met u de benodigde scheiding in diverse divisies/disciplines. De veiligheid van uw data staat altijd voorop! 

Voice Over WiFi

Ook draadloze telefonie is niet meer weg te denken. Vroeger gebruikte men hiervoor dect-systemen. Tegenwoordig kan dit ook gewoon over WiFi. WiFi Wise heeft de specifieke kennis die hiervoor nodig is.

Het beste advies voor úw situatie

De do’s en don’ts bij all wireless kantooromgevingen, de aandachtspunten bij capaciteitsvraagstukken, de veiligheidsaspecten bij het werken in de cloud… het heeft voor ons geen geheimen. Door onze ervaring kunnen we u altijd het beste advies geven. Voor uw specifieke situatie!

De voordelen van WiFi Wise
  • We zorgen overal voor een goede dekking
  • We zorgen voor een snel WiFi-netwerk, ook bij pieken
  • Veiligheid voorop, datastromen blijven gescheiden
WiFi Wise in kantooromgevingen

Hulp nodig met uw WiFi-netwerk?

We helpen u graag verder!