Skip to main content

Wireless Design | Panden met extreem hoge zuiverheid eisen

>1000-5000 medewerkers

Vraag: Vernieuwing van het complete Wireless Netwerk binnen 2 locaties met extreem hoge zuiverheid voorschriften in de omgeving Venray.

Aanpak: We hebben een Wireless Site Survey en spectrum analyse uitgevoerd in alle bedrijfshallen, kantoren en dierenverblijf locaties van de klant. Met de hoge zuiverheidseis in het achterhoofd is er gekozen voor het laten reinigen van de benodigde meetapparatuur. Door te gaan meten met de uiteindelijke (gereinigde) hardware is het risico op dure re designs tot het minimum beperkt.

Oplossing: Bestaande bedrijfshallen, kantoren en dierenverblijf locaties ingemeten met specifieke hardware waarvoor door de eindklant in samenspraak met hun ICT-partner is gekozen. De metingen en aanbevelingen zijn in een gedetailleerd rapport verwerkt. Verbetervoorstellen voor het bestaande pand in de vorm van meet data en analyses toegevoegd. Uiteindelijk als aanbeveling meegegeven dat desgewenst een verificatiemeting kan worden uitgevoerd, om het uiteindelijke netwerk te verifiëren en eventueel de dan aanwezige apparatuur nog te finetunen.

wifi, wifi design, Wireless Design