Skip to main content
ECSE Amsterdam 2019

Wireless Training | ECSE, Amsterdam

12 cursisten, Ekahau Certified Survey Engineer

Vraag: Twee tot drie maal per jaar wordt de ECSE training in Nederland verzorgd door Sicaron Solutions. WiFi Wise voorziet in de gecertificeerd trainer, Sicaron regelt de locatie. Deze 4 daagse training wordt als zeer waardevol ervaren door de interactieve componenten. Kan er voor de ECSE trainingen in NL ook een Nederlandse trainer worden ingezet?

Aanpak: In onderling overleg is er vanuit Wireless LAN Professionals besloten om de trainingen in Nederland zo veel mogelijk uit te laten voeren door de Nederlandse trainer Raymond Hendrix. Raymond vliegt normaliter de wereld over voor deze Ekahau training (samen met een aantal “collega’s”).

Oplossing: Raymond is gevraagd om zoveel mogelijk de trainingen in Nederland te verzorgen zodat de buitenlandse trainers niet telkens naar Nederland hoeven te vliegen als er een Nerderlandse collega beschikbaar is. Qua taal wordt deze training in Nederland toch uitgevoerd in het Engels omdat er ook buitenlandse cursisten naar Nederland komen voor deze training. Dit keer was er zelfs iemand uit de VS overgekomen.

ECSE march 2019 Amsterdam
Dit keer als eenmalige gift voor iedereen een felbegeerde Ekahau cap met dank aan Ekahau!

 

training, Wi-Fi, wifi, Wireless Training