Eriks, Alkmaar

Eriks, Alkmaar

>450 medewerkers

Vraag: Onafhankelijke WiFi-planning voor een update van de bedrijfshal rekening houdend met Voice over WiFi en RTLS (Real Time Location Services) in de toekomst.

Aanpak: We hebben een Wireless Site Survey en spectrum analyse uitgevoerd in alle hallen en kantoorruimtes van de klant. Met de hoge eisen in het achterhoofd is er gekozen voor specifieke meetapparatuur in deze situatie. Door te gaan meten met de uiteindelijke hardware is het risico op dure re designs tot het minimum beperkt.

Oplossing: Nieuwe bedrijfshal ingemeten met specifieke hardware waarvoor door de eindklant in samenspraak met hun ICT-partner is gekozen. De metingen en aanbevelingen zijn in een gedetailleerd rapport verwerkt. Verbetervoorstellen voor het bestaande pand in de vorm van meet data en analyses toegevoegd. Uiteindelijk als aanbeveling meegegeven dat desgewenst een verificatiemeting kan worden uitgevoerd, om het uiteindelijke netwerk te verifiëren en eventueel de dan aanwezige apparatuur nog te finetunen.

design en beheer, industrie

Contactdetails WiFi Wise International BV

Veldstraat 29
NL-5815 CW Merselo
KvK 75171201
BTW NL860168293B01

Copyright © 2020 WiFi Wise International | Privacy- & cookiestatement | Algemene voorwaarden | Website by Dai Dai Design