Coenecoopcollege

Coenecoop College, Waddinxveen

>1000 scholieren, >120 medewerkers

Vraag: Door de groeiende vraag naar connectiviteit is er naast het standaard bedraad netwerk, een behoefte ontstaan aan een passend draadloos netwerk in de hele onderwijs-instelling.

Aanpak: Om ervoor te zorgen dat het netwerk een hele tijd mee kan is er meteen gestart met een Wireless Site Survey. Dit maakt meteen duidelijk wat de te verwachte storingsbronnen en andere hindernissen zijn.

Oplossing: Nadat het complete plan van eisen is samengesteld (multi disciplinair) heeft de Wireless Site Survey de technische benodigde data opgeleverd. Uit het plan van eisen samen met de uitkomsten van de Survey, zijn de best passende hardware opties besproken. Er is gekozen voor Aerohive i.v.m. de flexibele en controllerloze voordelen. De installatie is in samenwerking met de systeembeheerder en de lokale ICT-organisatie uitgevoerd. Aan het einde van het traject zijn de betrokken personen in een maatwerktraining bijgeschoold over het nieuwe systeem.

design en beheer, onderwijs

Contactdetails WiFi Wise International BV

Veldstraat 29
NL-5815 CW Merselo
KvK 75171201
BTW NL860168293B01

Copyright © 2021 WiFi Wise International | Privacy- & cookiestatement | Algemene voorwaarden | Website by Dai Dai Design