Skip to main content
Jachthaven Wanssum

Wireless Design | Jachthaven, Wanssum

>200 moderne ligplaatsen

Vraag: De jachthaven breidt snel uit mede door een grote op handen zijnde infrastructurele wijziging van de woonplaats. De vraag is om binnen beperkt budget een Wi-Fi oplossing te realiseren voor gasten en interne systemen. Binnen 12 maanden zal het flink moeten worden uitgebreid nadat de geplande verbouwing/uitbreiding van het terrein is gerealiseerd.

Aanpak: Aan de hand van bouwtekeningen van de gemeente is een eerste inschatting gemaakt van het verschil van de 2 wifi-design- en installatiefasen. Er zal middels een Wireless Site Survey voor beide fasen een design plan gemaakt worden.

Oplossing: Het bestaande terrein is middels een Wireless Site Survey in kaart gebracht. Gekozen is voor een oplossing van Ubiquity, voor de aanwezige eisen een meer dan voldoende capabel systeem. Eenvoudig te managen ook voor de eigenaar van de jachthaven. Het systeem is door ons geconfigureerd en met behulp van de lokale elektricien geïnstalleerd. De tweede fase hield in dat het initiële systeem is uitgebreid zodat het naadloos met elkaar samenwerkt (alsof het vanaf dag 1 zo ontworpen is).

design en beheer, leisure, Wireless Design