Skip to main content
Alcadis en WiFi-Wise

Wireless Training | Maatwerk Troubleshooting Workshop (in samenwerking met Alcadis)

alle mogelijk geīnteresseerden in Wireless troubleshooting

Vraag: Door de enorme groei aan Wi-Fi gerelateerde problemen bij diverse soorten klanten is er in samenspraak met Alcadis een laagdrempelige 1-daagse WiFi-Troubleshooting Workshop samengesteld. Klanten van Alcadis maar ook andere geīnteresseerden kunnen zich hiervoor inschrijven. De workshop wordt regulier in het trainings aanbod van Alcadis opgenomen.

Aanpak: Doordat er steeds meer werkprocessen afhankelijk worden van Wi-Fi ontstaan er ook steeds vaker ‘problemen’ zoals storingen van onbekende bronnen en systemen die niet meer met elkaar willen samenwerken. Om de meest voorkomende problemen te kunnen oplossen is er een laagdrempelige maatwerk workshop opgezet. Iedereen met een basis achtergornd in Wi-Fi en interesse in troubleshooting van Wireless netwerken is welkom.

Oplossing: De workshop richt zich op het inzichtelijk maken van de meest voorkomende storingen en problemen. Met een aantal tools gaan de cursisten ook daadwerkelijk zelf aan de gang om vooropgezette problemen in kaart te brengen en op te lossen.

Mocht later blijken dat er meer interesse is ontstaan naar het Troubleshooten van meer complexe problemen, worden de cursisten geīnformeerd over de mogelijkheden in dat stukje van het WiFi-vakgebied.

 

Wireless Troubleshooting

Wi-Fi Troubleshooting Workshop

Verdere Wi-Fi verdieping: CWNP BLOG

Maatwerk, Wireless Training, Wireless troubleshooting