Skip to main content
WiFi Wise traint uw eigen ICT-medewerkers

Wireless Training (maatwerk) | Nederlandse Telecom organisatie

>20-50 medewerkers/gebruikers

Vraag: Door de enorme groei aan Wi-Fi gerelateerde vragen bij deze telecom-organisatie is er een stijgende behoefte aan extra Wi-Fi kennis. Zowel bij de mensen die Wi-Fi oplossingen moeten verkopen als bij het supportteam. Ook de technici die uit het eisen pakket, uiteindelijk moeten gaan ontwerpen en implementeren hebben de behoefte om klanten in de toekomst van degelijke Wi-Fi oplossingen te kunnen voorzien.

Aanpak: Doordat er verschillende niveaus in de organisatie aanwezig zijn is er gekozen voor een maatwerktraining opgesplitst naar kennis niveau. Dit alles vanuit de merkonafhankelijke CWNP trainingen. Na deze maatwerktraining kan hiermee ook het erkende CWNP certificaat dat van toepassing is worden behaald. Dit geeft de mensen individueel weer meerwaarde voor de toekomst.

Oplossing: De Sales afdeling heeft een training gekregen die aansluit bij hun dagelijks werk, CWNP/CWS (Certified Wireless Specialist). Hiermee kunnen ze de klanten goed onderbouwd te woord staan voor de meest voorkomende Wi-Fi vragen. Op basis van waardevolle technische argumenten kunnen ze een klant verder helpen in zijn beslissing in bepaald Wi-Fi opties.

De technische support desk en installateurs krijgen de CWNP/CWT training (Certified Wireless Technician) aangeboden. Hiermee hebben ze voldoende technische kennis om eenvoudige Wi-Fi designs te maken en basis Wi-Fi problemen kunnen analyseren. Ook hier is de mogelijkheid geboden om het erkende CWT certificaat te behalen.

Certified Wireless Specialist

Certified Wireless Technician

CWNP BLOG

consultancy, CWNP, onderwijs, training, Wireless Training